Bakkerij Kees zoon

4 dingen die je mee moet nemen op een boot dagje

Geplaatst op

Wanneer je een heerlijk dagje wilt gaan varen is enige voorbereiding noodzakelijk. Je wilt op een zonnige dag natuurlijk niet zonder zonnebrand komen te zitten. Daarnaast is het handig om te denken aan artikelen voor de veiligheid, zoals zwemvesten. Wanneer je een sloep huurt in Loosdrecht hoef je daar vaak geen rekening mee te houden. Wanneer je een eigen boot hebt, moet je daar natuurlijk wel zelf voor zorgen. We delen je graag een handig meeneemlijstje! Zodat je zonder zorgen begint aan je dagje varen.

Zonnebrand

Zonnebrand is toch wel een van de belangrijkste dingen die je mee moet nemen voor een dagje varen, vooral bij super zonnig weer. Door het windje dat je vaak hebt op het water voel je soms de kracht van de zon niet, waardoor je vaak langer in de zon blijft hangen. Smeer daarom om het aantal uur een nieuw laagje zonnebrand op. Wanneer je gaat zwemmen dien je de zonnebrand eerder te ‘verversen.’

Zwemkleding en handdoeken 

Ga je varen op een mooie locatie waar je ook kunt zwemmen? Neem dan zeker je zwemkleding mee. Ook als je alleen gaat zonnen of op een warme dag gaat varen is het aantrekken van zwemkleding aan te raden. Handdoeken voor na het zwemmen zijn onmisbaar. Maar je kunt ze ook gebruiken om lekker op te gaan zitten. 

Eten en drinken

Op het water kun je niet 1, 2, 3 naar een restaurantje of een supermarkt om eten en drinken te halen. Ga daarom in de ochtend nog langs de bakker en/of de supermarkt en haal wat snacks, broodjes en fruit. Heb je veel producten die je koel moet houden? Dan is het handig om een koelbox mee te nemen!

Spelletjes of leesvoer

Op de boot kun je natuurlijk genieten van het uitzicht, maar een spelletje spelen met je vrienden, familie of kennissen is ook erg leuk! Heerlijk tijd voor jezelf? Dan kun je ook een boek meenemen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Het is onze passie je op de hoogte te houden van verschillende mogelijkheden op het gebied van vers voedsel en natuurlijk brood en bakwaren in het bijzonder.

Contactgegevens

Via info @ bakkerijkeeszoon.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden