Bakkerij Kees zoon

De 4 beste restaurants van Amsterdam

Geplaatst op

Amsterdam kent vele leuke en goede restaurants, maar we begrijpen dat het maken van een keuze overweldigend kan zijn. Daarom hebben we enkele gevarieerde restaurants met verschillende keukens voor je op een rijtje gezet. Als je naar een van deze tentjes gaat zit je sowieso goed!

Café Carbon – steaks en spareribs

Café Carbon heeft inmiddels 3 vestigingen, maar dat is niet zo gek want het is een van de betere vlees restaurants in Amsterdam. Ze gebruiken verse, eerlijke en ambachtelijke producten. Tipje! Neem de spareribs of een heerlijk mals stukje biefstuk. 

Cecconi’s – Italiaanse gerechten

Cecconi’s in een Italiaans restaurant dat gevestigd zit op de begaande grond van hotel Soho House Amsterdam. Op de Spuistraat midden in het centrum vind je het beste italiaanse restaurant van de stad. Alles wordt vers en handgemaakt of je nou een pizza, pasta, een salade of verse vis bestelt. Je waant je echt even in Noord-Italië. Wat wil je nog meer? 

Marits Eetkamer – Veganistisch

Op zoek naar een goede veganistische tent? Dan moet je zeker is gaan eten bij Marits Eetkamer. Het hele menu is plantaardig en wisselt wekelijks. De eigenaars staan samen in de keuken en kunnen niet wachten om hun heerlijke verse en plantaardige eten voor te schotelen. Ze maken geen gebruik van vleesvervangers. De vibe van het restaurant is erg relaxt, het voelt een beetje alsof je aanschuift bij iemand thuis. 

Men impossible – Veganistische ramen

Oke, het klopt dat dit weer een veganistische optie is, maar geloof me: iedereen zou deze ramen noodles moeten proberen. Want OMG wat lekker. De beste ramen vind je bij Men Impossible een klein, maar fijn restaurantje in de Jordaan. De eigenaar is ook een echte Japanner, die de ramen van begin tot het einde zelf bereid. Het is wel de bedoeling dat je van te voren even reserveert. Zo ben je immers ook zeker van je plek!

Gerelateerde berichten

Over ons

Het is onze passie je op de hoogte te houden van verschillende mogelijkheden op het gebied van vers voedsel en natuurlijk brood en bakwaren in het bijzonder.

Contactgegevens

Via info @ bakkerijkeeszoon.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden