Bakkerij Kees zoon

Een heerlijke broodmaaltijd voor de bedrijfscatering

Geplaatst op

Brood is gezond brood, is goed en het zit in de schijf van vijf, dus lekker eten! Je hoort wel eens dat brood niet goed voor je is en dat je een broodbuik van krijg, maar daar is helemaal geen wetenschappelijk bewijs voor. Wanneer je elke dag goed varieert qua eten en de schijf van vijf aanhoudt, dan zal er echt geen probleem zijn met dagelijks brood eten. In deze blog willen we je wat tips geven voor je bedrijfscatering. Lees snel verder en laat je inspireren.

Broodmaaltijd

De meest eenvoudige dingen worden vaak het meest gewaardeerd. Een broodmaaltijd is altijd goed tussen de middag. Voor de bedrijfscatering betekent dit dat vers brood gebracht wordt met allerlei soorten beleg waar je zelf uit kan kiezen. Het kan ook zijn dat de vers belegde broodjes neergelegd worden door een bedrijfscateringbedrijf. Wij raden bedrijfscatering Almere hiervoor aan, omdat ze gespecialiseerd zijn in het verzorgen van bedrijfscatering op een hoog niveau. Je gasten en medewerkers zullen zeker genieten van een goede broodmaaltijd.

Lopend buffet

Een andere klassieker is een lopend buffet. Dit is een manier om zelf gemakkelijk en gevarieerd te kunnen bepalen wat je op je bord krijgt. Ook veel restaurants gebruiken dit concept. En dat is niet zomaar, want het is gewoon leuk en lekker om zelf uit te kunnen zoeken wat je gaat eten en daarbij vaker langs het buffet te kunnen lopen als je daar zin in hebt. Let wel op dat je niet te veel eten, want dat is super verleidelijk!

Gezonde producten

Wil je als bedrijf een broodmaaltijd of lopend buffet, of een combinatie daarvan, realiseren voor je klanten of medewerkers? Dan is het wel slim om biologische producten te kiezen. Eerlijke producten die onder de juiste omstandigheden geproduceerd en gekweekt zijn. Op deze manier zul je ook een ecologisch verantwoord imago kunnen uitstralen als bedrijf, wanneer je communiceert naar je klanten dat deze onderwerpen je aan het hart gaan. Sociale media is hier een uitstekend platform voor.

Gerelateerde berichten

Over ons

Het is onze passie je op de hoogte te houden van verschillende mogelijkheden op het gebied van vers voedsel en natuurlijk brood en bakwaren in het bijzonder.

Contactgegevens

Via info @ bakkerijkeeszoon.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden