Bakkerij Kees zoon

Hoe weer ik kakkerlakken uit de bakkerij?

Geplaatst op

In Nederland komen kakkerlakken voor en je vindt ze in bakkerijen, bij hotels en of aan boord van schepen. De dieren raken aangetrokken door donkere ruimtes die warm zijn en waar veiligheid te vinden is. Het is dus zeer belangrijk om woningen en bedrijfspanden goed schoon te maken. In deze blog geven we je een aantal tips hoe je ze kunt weren of niet aantrekt. Lees snel verder en doe er je voordeel mee. 

Sluit vuilnisbakken af 

Veel mensen hebben een vuilnisbak die niet goed afsluit. Zorgt ervoor dat het wel gebeurt en dan zul je zien dat kakkerlakken niet aangetrokken worden. Vooral in de zomer is dat een groot probleem. In bakkerij in komen kakkerlakken ook voor en deze dienen dan ook verwijderd te worden. 

Sluit etenswaren goed af

Ook volkomen goed eten trekt in sommige gevallen de verwerpelijke en ronduit ranzige kakkerlakken aan. Je kunt deze kleine ramp voorkomen door bakken met etenswaren goed af te sluiten. Op deze manier hebben de kleine onruststokers geen kans om je eten te vervuilen. Kakkerlakken kunnen ziekten overbrengen en dat willen we natuurlijk geen van allen. 

Professionele hulp

De kakkerlakken bestrijden gebeurt het beste door een professioneel bedrijf. Zelf kun je natuurlijk ook een boel doen, maar dat gaat meestal niet goed genoeg waardoor de dieren gewoon weer hun gang kunnen gaan. Een professioneel bedrijf kan een bestrijding doen met een speciale gel. Daar eten de kakkerlakken van en gaan binnen een dag dood. Natuurlijk is het superbelangrijk om snel de oorzaak van de kakkerlakkenplaag aan te pakken. In de meeste gevallen is vuil de trigger die de hele boel laat ontsporen. Ook thuis is het mogelijk dat je een kakkerlakkenplaag krijgt. Dit kan ook komen doordat je uit een vakantieland deze dieren meeneemt. Bel altijd een professioneel bedrijf zodat het probleem niet groter en groter wordt. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Het is onze passie je op de hoogte te houden van verschillende mogelijkheden op het gebied van vers voedsel en natuurlijk brood en bakwaren in het bijzonder.

Contactgegevens

Via info @ bakkerijkeeszoon.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden