Bakkerij Kees zoon

Kleurrijk eten van de echte bakker

Geplaatst op

In 2020 moet eten vooral leuk zijn en passen binnen een bepaald thema. We leven in een tijd van gender reveal party’s waarbij alles roze of blauw moet zijn en in een tijd van Pride Parade’s waarbij de regenboogkleuren roze, rood, oranje, geel, groen, turkoois, blauw en violet centraal staan. De moderne bakker kan dan niet achterblijven. Bij Bakkerij Kees & Zoon doen wij er alles aan om ons brood zo kleurrijk mogelijk te maken.

Scary Halloween Food

Halloween is een uitgelezen mogelijkheid om wat themabrood op tafel te zetten. Ons aanbod:

  • Diepgrijze of antracieten grafsteenbroden
  • Zeegroene zombie croissants (gemaakt met marine phytoplankton)
  • Oranje pompoenkoeken
  • Witte skelet stengels

Meer ideeën? Laat het ons weten! Wij maken graag ons brood op maat voor jouw party.

Sinterklaaskoeken

Sinterklaas is niet zo zwart / wit meer als vroeger. Tegenwoordig hebben we pieten met allerlei kleuren. Geel, fuchsia, koningsblauw, beige, oranje, magenta. Je kan het tegenwoordig zo gek niet meer bedenken. Het is dan wel zo leuk als je koeken kan aanbieden in al deze kleuren. Bij Bakkerij Kees&Zoon kan het. 

Verleidelijk valentijn

Valentijn zit vol met clichés. Maar echte liefde gaat door de maag. Vervang de saaie roze blaadjes dus eens door bordeauxrode koekjes. Begin de dag met een ontbijt op bed met een hartenbeschuitjes in een prachtige okerkleur. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Het is onze passie je op de hoogte te houden van verschillende mogelijkheden op het gebied van vers voedsel en natuurlijk brood en bakwaren in het bijzonder.

Contactgegevens

Via info @ bakkerijkeeszoon.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden