Bakkerij Kees zoon

Maak je bedrijf inbraakproof

Geplaatst op

Het is helaas zo dat er jaarlijks behoorlijk wat inbraken zijn in Nederland. Gelukkig zijn er ook dingen die je kunt doen om te zorgen dat inbrekers niet naar binnen komen bij je bedrijf. In deze blog geven we jou een aantal tips waarmee jij kunt zorgen dat inbrekers buiten de deur blijven. Bij slotenmaker amsterdam weten ze je vlot te helpen hierbij.

Bel een slotenmaker 

Het is zodat heel veel sloten in Nederland totaal geen een goede kwaliteit hebben om inbrekers buiten de deur te houden. Veel sloten zijn verouderd en dat maakt het voor deze criminelen makkelijk om naar binnen te komen. Het is slim om een slotenmaker te bellen die ervoor gaat zorgen dat de sloten wel weer in orde zijn en dat ze sterk zijn en niet gemakkelijk te openen. Deze expert in sloten kan gemakkelijk zien wat er aan scheelt en aanpassingen doen. De slotenmaker komt langs om een zogenaamd inbraakpreventie advies te geven. 

Wat kun je nog meer doen aan inbraakpreventie?

Het is erg gemakkelijk om zelf dingen te doen die de inbraakpreventie bevorderen. Denk bijvoorbeeld aan het ophangen van een camerasysteem. Dit is tegenwoordig helemaal niet duur meer en heeft veel effect op de criminelen. Ze laten het wel uit hun hoofd om binnen te komen. 

Daarnaast is het mogelijk om te zorgen dat inbrekers sowieso niet aangetrokken worden tot jouw pand. Wanneer ze weten dat er waardevolle spullen aanwezig zijn, zullen ze eerder overgaan tot een inbraak. We raden je dus ook af om spullen die van waarde zijn, zichtbaar op tafel te laten liggen.

Verder is het zo dat ook ramen en deuren extra beveiliging kunnen krijgen door er rolluiken voor te plaatsen. Inbrekers zullen dan niet snel de rolluiken forceren. Het kost nogal wat kracht om er doorheen te komen en dat maakt heel veel lawaai vaak en dat willen inbrekers niet. Laten expert op het gebied van veiligheid en inbraakpreventie altijd kijken of alles bij jouw bedrijf op orde is op het vlak van de veiligheid.

Gerelateerde berichten

Over ons

Het is onze passie je op de hoogte te houden van verschillende mogelijkheden op het gebied van vers voedsel en natuurlijk brood en bakwaren in het bijzonder.

Contactgegevens

Via info @ bakkerijkeeszoon.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden