Bakkerij Kees zoon

Laatste nieuws

Geplaatst op

Amsterdam kent vele leuke en goede restaurants, maar we begrijpen dat het maken van een keuze overweldigend kan zijn. Daarom hebben we enkele gevarieerde restaurants met verschillende keukens voor je op een rijtje gezet. Als je naar een van deze tentjes gaat zit je sowieso goed! Café Carbon – steaks en spareribs Café Carbon heeft […]

Lees meer

Geplaatst op

Om gaatjes te voorkomen en een goede mondhygiëne te behouden, is je dieet – wat je eet en hoe vaak je eet – een belangrijke factor. Veranderingen in je mond beginnen op het moment dat je bepaalde voedingsmiddelen eet. Bacteriën in de mond zetten suikers en koolhydraten uit het voedsel dat je eet om in […]

Lees meer

Geplaatst op

Petit fours zijn hapklare decoratieve taartjes, kenmerkend door de zoete variant. De term petit four is Frans en omvat ook hartige hapjes en andere kleine gebakjes zoals macarons en meringues. Petit four wordt vertaald als “kleine oven”. Vandaag richten we ons op glacé petit fours, wat “geglazuurd” betekent. Zie deze als een kleine laagjes cakejes. […]

Lees meer

Geplaatst op

Jullie weten allemaal natuurlijk wat sushi is. Maar naast dat het een heerlijke gerechten zijn, is er nog veel meer over te vertellen. In deze blog vertellen we je dingen die je nog niet wist over sushi! Sushi is niet Japans en sake hoort er niet bij De echte oorsprong van sushi ligt in Zuid-Azië, […]

Lees meer

Geplaatst op

Sushi en brood te lijken twee werelden een aparte zijn. Dat waren ze ook vele vele jaren. Maar nu is er een totaalnieuwe beweging op gang gekomen waarbij brood en sushi gecombineerd worden in verrassend lekkere gerechten. Had jij het kunnen bedenken? Nou wij niet, maar toch is het zo ontstaan. Lees in deze blog […]

Lees meer

Geplaatst op

Voedselveiligheid is superbelangrijk in een bakkerij. De bakker werkt met organische ingrediënten en verkoopt voedselwaar. De klant moet erop kunnen vertrouwen dat de bakker hygiënisch te werk gaat zodat zij niet ziek zullen worden. Daarnaast werkt de bakker elke dag met bakkersgist. Wat veel mensen niet weten is dat gist nog leeft! Gist is namelijk […]

Lees meer

Geplaatst op

Brood is gezond brood, is goed en het zit in de schijf van vijf, dus lekker eten! Je hoort wel eens dat brood niet goed voor je is en dat je een broodbuik van krijg, maar daar is helemaal geen wetenschappelijk bewijs voor. Wanneer je elke dag goed varieert qua eten en de schijf van […]

Lees meer

Geplaatst op

Wanneer je rond het einde van de middag trek krijgt in wat lekkers. Zegt je hoofd waarschijnlijk, ik pak wel een koekje, wat chippies of een stuk chocolade. Maar is het niet een beter idee om voor iets wat gezonder te gaan. In deze blog geven we een aantal tips voor gezonde tussendoortjes. Fruit Dit […]

Lees meer

Geplaatst op

Bakkerijen hadden voornamelijk de rol van het maken van brood voor de inwoners van de wijk of het dorp. Nog steeds zie je dat deze functie vooral in de wat minder ontwikkelde landen een grote rol speelt. Men verkiest ook in landen zoals Spanje, Portugal, Frankrijk en Italië, de lokale bakker boven het brood van […]

Lees meer

Geplaatst op

Het komt regelmatig voor dat restaurants cafés en of voedsel handelaren gevraagd worden om een catering te verzorgen. Op het eerste gezicht lijkt dit een vrij eenvoudige taak. Het enige wat je eigenlijk hoeft te doen is het verplaatsen van de gerechten vanaf je eigen locatie naar de locatie waar de catering zal plaatsvinden. Toch? […]

Lees meer

1 2 3 4

Over ons

Het is onze passie je op de hoogte te houden van verschillende mogelijkheden op het gebied van vers voedsel en natuurlijk brood en bakwaren in het bijzonder.

Contactgegevens

Via info @ bakkerijkeeszoon.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden